Publicaties

 

Samen met Lisa Doeland en Elize de Mul schreef ik het boek Onszelf voorbij, kijken naar wat we liever niet zien. Voor meer informatie over het boek, klik hier.

 

 

Met mijn essay ‘Viering van het vreemde’ heb ik bijgedragen aan de bundel Ruimte voor een stad in balans, essays over Rotterdam. Negen deskundigen werden door de gemeente Rotterdam en Platform31¬† gevraagd om in een essay dieper in te gaan op de vraag hoe ruimtelijk beleid en ruimtelijke investeringen kunnen bijdragen aan een stad in balans.

De bundel is hier te downloaden.

 

Voor de essaybundel Filosofen agenderen de stad schreef ik het essay ‘Mixofobie en de stad’. Tien uiteenlopende denkers presenteren in deze bundel hun visie en stellen vragen over verschillende aspecten van de toekomstige ontwikkeling van onze steden.

De bundel is uitgegeven door Filosofie Magazine, Gemeente Amsterdam, Gemeente Apeldoorn, Ministerie van Binnenlandse Zaken, Platform31, Trendbureau Overijssel en RUIMTEVOLK. De bundel is hier te downloaden.

 

In het boek Diner Pensant portretteert filosoof en fotograaf Valerie Granberg 35 bekende Nederlandse en Vlaamse denkers met hun lievelingsmaaltijd. Klik hier voor meer informatie over het boek.